ablynggaard - Bestyrelse

Bestyrelse


Efter generalforsamling d. 24/5-2018 består bestyrelsen af:

  • 1 Formand

  • 3 Bestyrelsesmedlemmer

  • 1 Suppleant

 

Der holdes som udgangspunkt bestyrelsesmøde den første tirsdag i hver måned fra kl. 17.30. Alle beboere i andelsboligforeningen er velkomne til at deltage den første halve time (17.30-18.00).

 

Bestyrelsen kan udover bestyrelsesmødet kontaktes på mail: ablynggaard@gmail.comRegler for bestyrelsen

Bestyrelsen  skal bestå af en formand og 2-4 bestyrelsesmedlemmer. Alle andelshavere som bor i lejligheden kan stille op til bestyrelsen. Formand og bestyrelsesmedlemmerne vælges ved den årlige generalforsamling. Formanden vælges for en periode af 1 år. Bestyrelsesmedlemmer vælges for en periode af 1-2 år. Det tilstræbes at halvdelen af bestyrelsen er på valg et år og den resterende del af bestyrelsen på valg året efter.

 

Går formanden af urettidigt, f.eks.ved fraflytning fra andelsboligforeningen, overtager et af bestyrelsesmedlemmerne posten som formand frem til næste generalforsamling. Udover bestyrelsen vælges der på generalforsamlingen en 1. suppleant og evt. 2. suppleant til bestyrelsen. Ved fratrædelse af bestyrelsesmedlemmer kan suppleanter tiltræde bestyrelsen. I tilfælde af at bestyrelsen kommer til at bestå af færre personer end en formand og 2 bestyrelsesmedlemmer træder 1. suppleanten, og hvis nødvendigt 2. suppleanten, ind i bestyrelsen frem til næstkommende generalforsamling. Suppleanter vælges for en periode af 1 år.

 

Yderligere information omkring bestyrelsens opbygning og ansvarsområder findes i andelsboligforeningens vedtægter.

 
Panel title

© 2023 ablynggaard

Antal besøg: 700095

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.18503499031067sekunder